Kontraktproduktion

Kontraktproduktion er et andet begreb for at outsource sin produktion. Det er efterhånden blevet en velkendt produktionsform inden for flere områder, heriblandt tøj, elektronik, skønhedsprodukter og føde- og drikkevarer.

Skal vi hjælpe dig?

På den måde slipper man selv som produktejer for at skulle bruge mange penge på produktionsudstyr – og måske endda sætte sig ind i en kompliceret proces, der skal foregå under strenge lovgivningsmæssige krav. At optimere produktionen og få alle elementer til at spille samme, er stort set lige som et puslespil med mange brikker. Produktionsplanlægning og -gennemførelse er slet og ret en uhyre kompliceret proces. Og det koster mange penge ikke at få helt styr på processen. Vi oplever eksempelvis forholdsvis ofte at alle materialer til en produktion ikke er til stede i nødvendigt omfang. Og mangler der eks. bare ”20 grønne låg” eller er produktionskoden eller er mærkningen forkert, så ruller omkostningerne hurtigt. Der er et godt ord der hedder ”DIRFT”.

”Do It Right First Time”.     

Hos Danish Contract Production sætter vi en ære i at have dygtigt, passioneret personale, der har hænderne godt skruet på. Vi er derudover også ISO-certificeret (22000), så vi kan sikre dig høj produktionskvalitet og sikkerhed – og alt det er kombineret med stor fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

Løn- og kontraktproducent med mange års erfaring

Danish Contract Production har fungeret som løn-/kontraktproducent siden 1975. De mange års erfaring gør os til specialister inden for kontraktproduktion, og du kan trygt overlade din produktion af føde- og drikkevarer i vores hænder. Vi har igennem årene produceret for alverdens forskellige produktejere og grossister, så vi har set og lavet meget inden for drikke- og fødevarer. Og det er også blevet til nogle dyre lærepenge. ”Man skal lære af sine fejl”, har en klog person engang sagt. Hos Danish Contract Production siger vi gerne ”I skal lære af vores fejl”.   

Med nye ejere og tilførsel af yderligere kompetencer i 2017 udvidede vi hos Danish Contract Production til også at kunne varetage identifikation af underleverandører og vil derfor også kunne forhandle på jeres vegne. Med flere end 40 nationale og internationale kunder har vi en godt indblik i markedet og dets priser. På den måde kan du være sikker på, at vi kan tilbyde dig en tilfredsstillende løsning til en konkurrencedygtig pris.

Danish Contract Production tager jer i hånden i processen

Det er ikke kun løn- og kontraktproduktion, vi kan tilbyde dig som produktejer. Hos Danish Contract Production er vi også specialister inden for løntapning, lønpakning, co packing, contract manufacturing, outsourcing af produktion og pakning af fødevarer. Inden for pakning af fødevarer har vi brugt mange år på at finde den helt rigtige løsning, så du får den bedst mulige emballage til dit produkt. Vi kommer med løsninger, der er med til at løfte dit produkt til nye højder. Hos os har du mulighed for at få forpakninger i alverdens former

I forbindelse med kontraktproduktionen har vi identificeret 9 centrale arbejdsopgaver, som I alle kan vælge at lade Danish Contract Production udføre for jer. Eller I kan udvælge en eller flere af arbejdsopgaverne. Danish Contract Production er meget fleksibel – også på dette punkt. Vi kan hjælpe dig godt på vej, og vi kan også være en del af hele rejsen.

Son nævnt kan vi hjælpe med underleverandører og forsendelse, så du kan få en garvet og god sparringspartner til hele din rejse. Vi har markedsindsigt og kompetencer til at identificere og forhandle med leverandører af både råvarer og emballage. Til tider kan vi ligeledes ”poole” jeres indkøb med andre af vores kunder og opnå bedre priser. Vi kan på den måde gøre dig til en del af vores netværk og give dig hjælp i lige den udstrækning, du ønsker. Vi laver klare aftaler, der overholdes, og vi giver dig de bedste og mest fleksible muligheder for at komme i mål med dit projekt på den måde, der passer dig bedst.

Kontakt Danish Contract Production for kontraktproduktion

Skal vi hos Danish Contract Production hjælpe dig med kontraktproduktion, er du velkommen til at give os et kald på +45 93 87 69 32 eller skrive en mail til sbh@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel