Contract manufacturing

Contract manufacturing, også kendt som kontraktproduktion, er en forretningspraksis, hvor en virksomhed outsourcer produktionen af deres varer eller produkter til en anden virksomhed. I stedet for at have deres egen produktionsfacilitet og udstyr ansætter virksomheden en kontraktproducent til at fremstille deres produkter i henhold til deres specifikationer og krav.

Skal vi hjælpe dig?

Hvad er contract manufacturing?

Contract manufacturing, der også er kendt på dansk som kontraktproduktion, er en serviceydelse, der tilbydes af produktionsvirksomheder. Produktionsvirksomhederne tilbyder produktionsfaciliteter til andre virksomheder, som ønsker at outsource hele eller dele af produktionen. Ofte er Contract manufacturing er en fordelagtig løsning hos virksomheder, som har en målsætning om at reducere omkostningerne ved produktion og på samme tid øge effektiviteten. Contract manufacturing giver mindre virksomheder mulighed for at indgå i et kontraktsamarbejde med en produktionsvirksomhed, som stiller produktionsfaciliteter og faglig sparring til rådighed for virksomheden.

Hos Danish Contract Production tilbyder vi Contract manufacturing inden for fremstilling af fødevarer.  Vi kan både producere standardiserede eller specialfremstillede produkter. Da vi er specialiserede inden for fremstilling af fødevarer, har stor erfaring omkring hygiejne, krav, standarter inden for fødevarer fremstilling. Vi står klar til at hjælpe dig med fremstilling af produkter og faglig sparring, så du med tryghed ved at produkterne lever op til de krav som forventes inden for fødevareindustrien.

Fordele ved contract manufacturing

Overvejer du co manufactoring til fremstilling af fødevarer produkter? Der er mange fordele ved at vælge co manufactoring, hvis man ønsker at fremstille og sælge fødevareprodukter.

  1. Fordelene ved contract manufacturing er mange. For det første kan det være med til at nedbringe omkostningerne ved produktion. Virksomheder der tilbyder Contract manufacturing kan ofte få mere fordelagtige priser på materialer og udstyr, da de har en større indkøbsvolumen.
  2. En anden essentiel fordel ved contract manufacturing er, at det kan være med til at øge effektiviteten af produktionen. Hos Danish Contract Produktion, er vi specialiserede i produktion og pakning og derfor har vi avancerede produktionsfaciliteter, produktionsprocesser som sikrer høj effektivitet og produktivitet.
  3. Endelig man ved at vælge en samarbejdspartner til contract manufacturing reducere risikoen for produktionsfejl og produktionsudfald. Hos Danish Contract Produktion fremstiller vi fødevarer, og har derfor strenge kvalitetskontrolprocesser for at sikre, at alle produkter, der fremstilles, er af høj kvalitet og opfylder alle relevante standarder og krav.

Vores contract manufacturing-tjenester

Hos Danish Contract Production tilbyder vi forskellige contract manufacturing-services. Vi har meget erfaring inden for fremstilling af fødevarer produkter, og vores produktionsfaciliteter er derfor tilpassede til at overholde krav og standarter inden for fødevarer industrien. Hos Danish Contract Production arbejder vi tæt sammen med vores kunder, så der opnås et givende og transparent samarbejde for begge parter. Vi tilpasser altid til produktionen, så den passer til dit specifikke behov og budget.

Kontakt Danish Contract Production I dag

Hvis du overvejer at outsource produktionen af dine produkter, så kontakt os i dag for at høre mere om vores contract manufacturing-tjenester, og hvad vi kan tilbyde dig. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dine behov. Du velkommen til at give os et kald på tlf. +45 47 72 52 54 eller skrive en mail til SBH@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel