Private label produktion

Vi er en virksomhed, der specialiserer sig i private label produktion af fødevarer til både detailhandlen og foodservice industrien. Vi har mange års erfaring inden for produktion af private label produkter, og vi tilbyder en bred vifte af tjenester og muligheder til vores kunder.

Skal vi hjælpe dig?

Vores private label produktion er tilpasset til hver enkelt kundes unikke behov og krav. Vi har ekspertise inden for forskellige fødevarekategorier, herunder snacks, saucer, dressinger, drikkevarer og meget mere. Vi kan producere private label produkter i forskellige størrelser og pakninger, og vi kan også tilpasse produktet med specielle ingredienser og smage, der passer til produktejerens brand og målgruppe.

Vi tilbyder også fleksible leveringsmuligheder og priser, der passer til kundens budget og behov. Vores dedikerede team af erfarne produktionseksperter og kundeservice repræsentanter er altid klar til at hjælpe med at skræddersy en private label løsning, der passer til den enkelte kundes krav og ønsker.

Private label produktion er en god og strategisk måde for virksomheder, store som små, at differentiere sig fra deres konkurrenter. Det er en måde, hvor man kan udvikle sit eget produkt og hurtigt og nemt få det produceret i fleksible mængder.  

Hos Danish Contract Production sætter vi en ære i at få dine drømme som produktejer til at gå i opfyldelse – og det gælder for alle dele af processen. I tæt samarbejde med dig kan vi skabe et produkt, en emballage og en etiket, der giver et samlet produkt, du kan være stolt af, og som lever op til dine forventninger på alle parametre. 

Hvad er private label?

Grundlæggende er private label produktion en samarbejdsform, hvor vi som din tætte outsourcing partner producerer dit produkt efter din opskrift og kravspecifikationer, mens du som produktejer dels er den lovgivningsmæssige ansvarlige dels sælger og markedsfører produktet.

Der hvor vi bedst kender Private Labels fra er detailhandlen og foodservice sektoren. Danish Contract Production er naturligvis klar til at producere Private Label produkter.

Fordele ved private label produktion

Som lønproducent har vi brugt mange år på at dygtiggøre os inden for vores felt, og vi har det rigtige udstyr til at kunne give dig det bedst mulige resultat. En af de klare fordele ved at udlicitere produktionen af drikke- og fødevarer til os er, at du lægger det i hænderne på en række dygtige medarbejdere, som brænder for at komme dine forventninger i møde. Og det at vi er ISO-certificeret giver dig også en sikkerhed for at vi overholder strenge proceskrav

 

Som før nævnt er en af de mange fordele ved private label produktion muligheden for at nedbringe omkostningerne for produktionen. Du har hos Danish Contract Production mulighed for at få fremstillet større serier og dermed bringe omkostningerne ned. En anden fordel ved private label produktion er, at du ved at have et tæt samarbejde med os, bibeholder kontrollen over, hvordan dit produkt bliver fremstillet, og hvad der kommer i det. Du er inde over hele processen og kan sætte dit præg på det. De fordele som vi tilbyder dig kogt ned til benet er:

  • Opfyldelse af Høje kvalitetskrav
  • ISO-certificering af din produktion
  • Høje produktionskompetencer
  • Produktion også af mindre serier
  • Stor fleksibilitet
  • Kompetent sparring
  • En konkurrencedygtig pris

 

For at opnå optimal værdi er et tæt samarbejde og ofte sparring en nødvendighed. Betragt derfor os som ”Din egen produktionsafdeling”. På den måde vil det også være nemmere at producere produkter, som ikke bare lever op til dine forventninger, men også matcher de specifikke krav, der er til sundhed – og endda til den specifikke målgruppe. Det gør det muligt for dig at skræddersy et produkt og målrette det til en specifik målgruppe. Det er muligt, fordi du hos Danish Contract Production også kan designe din egen emballage og etikette. Du kan på den måde skabe et image og et brand, du er stolt af, og som kommer til at afspejle de værdier, der giver mening for dig som produktejer.

Kontakt Danish Contract Production for private label produktion

Hos Danish Contract Production gør vi os umage for at imødekomme de krav som du opstillerproblematikker, der kan opstå. Er du bekymret for at komme til at gå på kompromis med kvaliteten eller personligheden bag dit brand, når du videregiver produktionen, står vi klar til en snak om det. Det er vigtigt for os, at du føler, du har dig selv og dit brand med hele vejen igennem – uanset hvor i processen vi skal hjælpe dig. Både kvalitet og innovation er højt på dagsordenen hos Danish Contact Production. Og du kan godt forvente at få en kontakt fra os, hvis vi har en ide til forbedring af dit produkt.

Skal vi hos Danish Contract Production hjælpe dig med private label produktion, er du velkommen til at give os et kald på 45+ 93 87 69 32 eller skrive en mail til sbh@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.