Pakning af fødevarer

Pakning af fødevarer har en vigtig rolle i fødevareindustrien. Der er mange krav, regler og behov, man skal leve op til, så man kan stå inde for den gode kvalitet. Hos Danish Contract Production er det vigtigt for os, at vi kan bibeholde denne kvalitet ved hjælp af god emballage.

Skal vi hjælpe dig?

Pakning af fødevarer har ændret sig meget med tiden, og nu er der et større fokus på, at emballagen skal produceres med omtanke for miljøet. Det har vi hos Danish Contract Production et stort fokus på – samtidig med at bibeholde høj kvalitet af emballagen, så dine produkter kan holde sig friske. Vi går også op i, at du som kunde og produktejer får et færdigt produkt, du er glad for, og som har en pæn og funktionsdygtig emballage med et flot og tiltalende udseende.

Pakning og emballage efter dine behov

Kolli – eller sekundær emballage, som vi kalder det, er den emballage, som pakkes på pallerne. Det kan være i forskellige emballager, men det er typisk papkasser eller krympfolierede forpakninger i varierende størrelser. Kolli- og displayenhederne er tilpasset flere forskellige faktorer. De skal først og fremmest tilpasses det miljø, som produktet skal eksponeres for og bruges i. På den måde sikrer vi hos Danish Contract Production os, at holdbarheden af produktet holdes så intakt som muligt. Emballagen skal også tilpasses sine afsætningskanaler.

Produkterne pakkes forskelligt, alt efter om de fx skal afsættes hos detailhandel, via E-handel eller i Catering/HORECA/Foodservice sektoren. Produkter til detailhandel pakkes f.eks. ofte i displaykartoner eller papkasser med perforering, der passer til forhandlerens hylder. De kan også pakkes på displaypaller, hvis dette ønskes, og vi kan pakke dem med topskilt eller andet merchandisingmateriale. Hvis der skal pakkes til catering, vil produkterne typisk pakkes i mindre emballager, som giver mindre enheder. De mindre emballager er også en god pakning af fødevarer til erhverv.

Fødevarepakning til erhverv

Området for emballage er i rivende udvikling, og det er en udvikling, vi hos Danish Contract Production følger tæt, når det gælder pakning af fødevarer.

Som udgangspunkt afhænger trenden og valget af emballage 3 faktorer:

Dit ønske som kunde og produktejer. Det kan være ønsker til design og farver, så du får en emballage, der skaber opmærksomhed om dit produkt. Det kan være en god måde at skille sig ud fra sine konkurrenter på og fra de andre produkter, der er på hylderne i den pågældende butik.

Bæredygtighed. Der er igennem årene kommet mere fokus på, at emballagen, der forsegler vores føde- og drikkevarer, skal være mere bæredygtig. Det kan indebære at bruge en mindre mængde plastik og i højere grad begynde at benytte sig af pap og papir som emballage.

Det er naturligvis vigtigt, at emballagen virker efter hensigten i den på forbrugsproces, så det ikke går ud over hverken selve produktet eller dets holdbarhed.

Alle disse faktorer tager vi højde for, når vi hos Danish Contract Production beskæftiger os med emballage – selvfølgelig i tæt samarbejde med dig som kunde.

Fleksible emballagemuligheder hos Danish Contract Production

Vi er hos Danish Contract Production meget fleksible, når det kommer til vores produktion og emballage. Du bestemmer, om emballagen skal være rund, firkantet, oval – ja, måske skal den endda være trekantet. Ligeledes kan du også vælge fyldehøjde og størrelse – og om forseglingen skal være i form af kapsel eller låg. Vi producerer flasker, bøtter og beholdere fra 150 ml op til 25 liter samt granulat i folie. Vi kan som udgangspunkt godt producere en enkelt enhed, men jo flere du vælger at få produceret hos os, jo lavere er enhedsomkostningerne.

Kontakt os for pakning af fødevarer i dag

Skal vi hos Danish Contract Production hjælpe dig med pakning af fødevarer, er du velkommen til at give os et kald på +45 93 87 69 32 eller skrive en mail til sbh@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel