Løntapning

Løntapning er en populær praksis, hvor du som kunde helt selv bestemmer, hvad der skal i dine produkter. Ligegyldigt hvilket produkt du ønsker produceret hos os, vil du hos Danish Contract Production selv være i fuld kontrol over, hvad dine skal bestå af, og hvilke tilsætningsstoffer du vil have i.

Skal vi hjælpe dig?

Som erhverv kan det også være en god måde at spare penge på omkostninger på. Ved at udlicitere tapningsprocessen skal du ikke selv investere i dyrt udstyr – vi har alt det dyre udstyr til rådighed hos os. Vi hos Danish Contract Production sætter en ære i at holde en tårnhøj standard inden for alle trin i processen og lave produkter, der matcher dette.

Sikre løntapningsfaciliteter hos Danish Contract Production

Gode løntapningsfaciliteter er afgørende for en vellykket løntapning. Der skal være orden på tingene, og vi skal sikre, at vores faciliteter er lettilgængelige, rene og ikke mindst sikre for vores medarbejdere at bruge. Ved produktion hos Danish Contract Production er du sikret høj sporbarhed i dine produktioner

Danish Contract Production er ISO-certificeret (ISO 22000) inden for fødevaresikkerhed. Det betyder, at kvaliteten af vores systemer og faciliteter opfylder kundernes forventninger og myndighedernes krav til fødevaresikkerhed og risikoerkendelse. Vi kontrollerer derfor løbende og grundigt de risici, der er forbundet med fødevareproduktion og løntapning – både for dig som private label owner og for dit produkt. Som kunde hos os kan du derfor være sikker på, at dine produkter bliver tappet og produceret under sikre og rene omstændigheder af personale, der ved, hvad de laver, og som går lige så højt op i den gode smagsoplevelse, som du gør.

Emballageløsninger i mange størrelser, former og materiale

Du har som produktejer hos Danish Contract Production mange forskellige emballageløsninger. Vi laver beholdere fra alt mellem 125 ml til 25 l – og det kan komme i alverdens størrelser og former, så det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser. Det er vigtigt for os, at du kan sætte dit helt eget præg på dit produkt og skabe lige præcis den løsning, du gerne vil have. På den måde får du også mulighed for at skabe en unik løsning, der skiller sig ud fra sine konkurrenter på hylderne eller i foodservice sektoren.

Private label owner

Særligt som helt ny produktejer/iværksætter kan det være svært at overskue hele processen om at skabe et nyt produkt. Der hører mange praktiske overvejelser til, og det kan være svært at overskue. Mange ting du ikke ved noget om. I en sådan situation tager Danish Contract Production dig i hånden, hvad enten du ønsker hjælp til en enkelt ting, eller om vi skal være en større hjælp på din rejse. Hvis vi ikke skal stå for løsningen af din udfordring, påpeget vi alligevel meget gerne, hvor vi mener, du har udfordringer. Her fornægter mange års erfaring og indsigt sig ikke.

Som private label owner er der mange penge at spare og tid at hente ved at lade Danish Contract Production tappe og pakke dine føde- og drikkevarer.  Vi producerer både større og mindre serier – endda helt ned til et enkelt produkt. Og du har også mulighed for at udlicitere enkelte dele af eller hele din produktion. Det være sig hjælp med produktudviklingen, indkøb og valg af emballager og mærkning af de forskellige forpakningsenheder, så enhederne er optimale i brug, opfylder krav i hele værdikæden, på lager, i transport, på hylde osv. Vi kan tilbyde lagerplads til både færdige produkter, og du kan også få opmagasineret dine råvarer.

Kontakt Danish Contract Production for løntapning

Udover løntapning kan vi hos Danish Contract Production også hjælpe dig med selve forsendelsen. Vi kan stå for at kontakte en vognmand samt tage os af øvrige papir- og handlingsarbejde. Hvad end der gør det nemmere for dig som produktejer at komme i mål med dit projekt, så står vi her og giver hellere end gerne en hjælpende hånd, uanset hvor i processen du ønsker hjælp.

Skal vi hos Danish Contract Production hjælpe dig med løntapning, er du velkommen til at give os et kald på 45+93 87 69 32 eller skrive en mail til sbh@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel