Lagerføring af færdige produkter

Ved lagerføring af færdigvarer er det vigtigt at have en pålidelig samarbejdspartner, for at sikrer at  dine produkter håndteres med omhu og effektivitet. Hos Danish Contract Production tilbyder vi skræddersyede lagerføringstjenester efter aftale.

Indeholdt i vores standard produktionspris er 3 dages lagerføring af jeres færdigproduceret varer. 

Skal vi hjælpe dig?

Hjælp til Lagerføring af færdige produkter

Danish Contract Production kan efter aftale lagerføre jeres færdigproduceret varer i begrænsede mængder og i begrænsede perioder. Vores kapacitet til dette kan være svingende hen over perioder, hvorfor vi altid må drøfte jeres lagerønsker. Vi finder løsningen. Hos Danish Contract Production har vi moderne lagerfaciliteter, hvor vi overvåger færdigvarerne og har mulighed for at regulere temperaturen og luftfugtigheden, så produkterne hele tiden holdes friske.

Ud over den fysiske lagerføring, kan vi ligeledes være behjælpelige med koordinering og levering af dine produkter til kunder eller forhandlere så de leveres til tiden. Vores lager og  logistikløsninger sikrer, at dine produkter når destinationen til tiden på omkostningseffektiv vis. Vi har stor erfaring og know-how inden for opbevaring af fødevarer produkter.

Storage warehouse interior

Vi kan hjælpe med lagerføring af færdigvarer

Er du på udkig efter en pålidelig partner til kortvarig lagerføring af dine færdigvarer, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på tlf. +45 93 87 69 32 eller skrive en mail til SBH@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel