Etikettering

For at skille sig ud på hylderne, overfor forbrugerne eller skabe stor opmærksomhed, så er etiketternes form, format og materialevalg en af måderne at gøre det på. Etikettering er derfor en væsentlig del af en produktionsproces i en virksomhed. Etikettering hjælper modtageren eller kunden med at identificere, differentiere og huske dine produkter fra konkurrenternes produkter. Hos Danish Contract Production tilbyder vi skræddersyede etiketteringstjenester, som vi tilrettelægger ud fra dine specifikke behov og krav, og vi betragter naturligvis påsætning af etiketter som en integreret del af PRODUKTIONEN. Vi klarer mange forskellige ønsker enten via vores etiketteringsmaskiner eller på den allermest fleksible måde: manuelt.   

Skal vi hjælpe dig?

Hjælp til Etikettering

Etikettering/mærkning af produkter i forhold til lovgivning, brugsbehov, afsætningskanal og målgrupper eksploderer jo nærmest i disse år. Der er kamp på alle fronter for at få opmærksomhed. Ønsker til formater og materialer af etiketter er derfor meget bredt. Vi har påsætningsmaskiner og etiketmagasiner til mange typer og formater. Men der er grænser. Eksempelvis kan vi ikke lave ”sleeve-etikettering”…. på nuværende tidspunkt. Men alt er til forhandling. Og kan vi finde en fælles løsning, som også er økonomisk fornuftig for begge parter. Så er vi klar!

industrial printing machine
Packaging process before shipping

Professionel etikettering ved Danish Contract Production

Hos Danish Contract Production forstår vi, at effektiv etikettering kræver eksakthed og præcision. For at sikrer et godt resultat hver gang, arbejder vi ud fra strenge kvalitetskrav. Vi er specialiserede i fødevareetiketter, og har derfor stor erfaring med etikettering inden for fødevareindustrien

Er du på udkig efter en pålidelig partner til at håndtere etiketteringsprocessen af dine produkter – Så står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på tlf. +45 93 87 69 32 eller skrive en mail til SBH@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel