Outsourcing af produktion

Ved at outsource hele eller dele af produktionen vil mange virksomheder opleve reducerede omkostninger samt en øget produktivitet. Hos Danish Contract Produktion tilbyder vi effektiv produktion uden at der svækkes på kvaliteten af produkterne. Vi tilbyder outsourcingsløsninger af produktionen, som designes og tilpasses til at imødekomme dine specifikke produktionsbehov og krav.

Skal vi hjælpe dig?

Outsourcing af produktionen hos Danish Contrakt production

Hos Danish Contract Production er vi specialiserede inden for fremstilling af fødevarer, og vi sørger for at du får en pålidelig og erfaren samarbejdspartner, som sørger for den daglige koordinering og sikrer en glat og effektiv produktion.

 

Vi forstår vigtigheden i den løbende dialog og samarbejde omkring outsourcing-processen, for at du  kan bevare overblik og kontrol over produktionsprocesserne. Vores produktionsteam er dedikerede til at opretholde høj kvalitet og effektivitet i produktionen af jeres produkter. Vi håndterer kvalitetskontrollen og foretager løbende inspektionerne af dine produkter, så vi er sikre på, at kvalitetsstandarder og krav til produkterne overholdes. Ud over fremstilling af produkter, kan vi ligeledes hjælpe med at koordinering af leverancer for de færdige produkter enten til dit lager eller ved direkte levering til dine kunder.

Vi kan hjælpe med fremstilling af dine produkter

Hos Danish Contract Production tilbyder vi fleksible outsourcing-løsninger inden for produktion og fremstilling af fødevarer. Vi kan varetage alt fra fuld outsourcing af produktionen til delvis outsourcing af specifikke processer i fremstillingen af produkterne.

Så er du på udkig efter en pålidelig partner til outsourcing af produktionen, kan du trygt kontakte Danish Contract Produktionen. Vi har optimale produktionsfaciliteter, og stiller vores ekspertise og erfaring til rådighed for dig. Giv os et kald på tlf. +45 47 72 52 54 eller skriv en mail til SBH@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel