Co packing

Co packing er en fordelagtig løsning for virksomheder, der har et ønske om at få pakket, mærket samt distribueret deres produkter, men som ikke selv har faciliteter, ekspertise eller kapacitet til at kunne håndtere pakningen og distributionen på egen hånd. Co packing er derfor en god løsning til virksomheder, der ikke selv har faciliteter til produktion, men som ønsker en stabil samarbejdspartner til at pakke produkterne.

Skal vi hjælpe dig?

Co pacing hos Danish Contract produktion – vi har mange års erfaring

Hos Danish Contrackt Production har vi mange års erfaring med co packing, og derfor sikrer vi dig en stabil og effektiv samarbejdspartner, som sætter kvaliteten i højsædet. Vi tilbyder flere co packing tjenester lige fra emballagering til mærkning og lagerføring af produkterne. Vi er specialiserede i co packing af fødevarer, og stiller produktionsfaciliteter af høj kvalitet til rådighed til fremstilling af dine produkterne. Vi kvalitetssikrer produkterne løbende og sørger for at de opbevares sikkert efter pakningen. I et samarbejde med Danish Contract Production har vi kapacitet til at klarer alle processer lige fra fremstillingen af fødevarer til påfyldning af flasker eller pakning af poser, samt den efterfølgende mærkning og lagerføring. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Fordele ved co packing

Overvejer du co packing til fremstilling af fødevarer produkter? Læs om fordele ved at vælge en co packing samarbejdspartner herunder:

  1. Med co packing kan der først og fremmest spares tid og ressourcer, hvis man ønsker at lancere et nyt produkt. Hos Danish Contract Production får du en stabil samarbejdspartner med ekspertise, udstyr og færdigheder inden for fremstilling, håndtering, pakning og distribuering af produkterne. Derfor kan du trygt kan overlade fremstillings- og pakkeprocessen til os. Dette skaber rum for, at du og din virksomhed kan fokusere på jeres kernekompetencer, og på samme tid være sikre på, at kvaliteten af produkterne er i orden.
  2. For det andet er co packing med til at kvalitetssikre jeres endelige produkt. Co packing-udbydere inden for fødevarebranchen skal efterleve strenge kvalitetskrav, for at sikre at produkter, som pakkes og distribueres, altid er af høj kvalitet og lever op til relevante standarder og krav. Hos Danish Contract Produktion har vi stor erfaring med fødevarer fremstilling og de krav som stilles inden for denne industri. Vi tager os tid til dig, og til at forstå dine produkter og de krav der stilles, så du er tryg gennem hele processen og samarbejdet.
  3. Co packing er desuden en hjælp til at reducere omkostninger ved pakning af produkterne. Det skyldes, at co packing-udbydere ofte kan forhandle bedre priser på materialer og udstyr, da deres indkøbsvolumen er større. Dette kan være en fordel for andre virksomheder, som vi samarbejder med.

Hvad kan vi tilbyde jer inden for Co-packing?

Hos Danish Contract Produktion tilbyder vi en bred vifte af co packing tjenester. Vi har meget erfaring inden for pakning og distribuering af en fødevarer produkter. Inden for fødevareindustrien stilles der høje krav til kvalitetssikring, og derfor foretager vi ofte kvalitetstjek på vores produktionsfaciliteter og på produkterne som fremstilles.

Vi tilbyder et fleksibelt co packing-samarbejde, hvor vi tilpasser pakningsløsningerne efter jeres specifikke behov. Vi har fuld forståelse for at hvert produkt, som fremstilles og hver en virksomhed som vi samarbejder med, er unik. Derfor tager vi os tid, til at sætte os ind i jeres behov, og fremstilling af jeres produkter. Med et co packing samarbejde hos Danish Contract Produktion, sikrer vi kvaliteten af produkterne. Vi går ind for et transparent samarbejde, hvor du bevarer kontrollen over produktionen. Vi står altid til rådighed som en erfaring sparringspartner, der er dedikerede omkring jeres produkter og virksomhed.

Kontakt Danish Contract Production I dag

Overvejer du om co packing er noget for dig, eller mangler du ekspertise og kapacitet til at håndtere pakning og distribution af dine produkter, så kontakt os i dag, for at høre om, hvad vi kan tilbyde inden for co packing. Du velkommen til at give os et kald på tlf. +45 47 72 52 54 eller skrive en mail til SBH@danishcontractproduction.com. Så vender vi tilbage til dig og fortæller mere om, hvordan et samarbejde med os forløber. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel